Forum

Forum

Iedereen die wil reageren, wordt van harte uitgenodigd dit te doen.

Dit kan via onze nieuwe weblog: >>> Klik op het plaatje

 

weblog hond
bron: e-lerenboeiendmaken.wikispaces.comOp de weblog kunt u uw mening geven over het hondenbeleid en reageren op wat anderen schrijven.

 

Op de weblog vindt u 4 pagina's:

 

1. Beleid Algemeen
Hoe zijn uw ervaringen met het hondenbeleid?  Raakt u er al aan gewend of went het nooit? Of vindt u het geen probleem? Welke oplossingen hebt u gevonden om uw hond toch voldoende beweging te geven? 

2. Handhaving
U kunt schrijven over uw ervaringen met de handhaving van het hondenbeleid. Heeft u al een bekeuring gehad? Zo ja, waarvoor? Was u het eens met de bekeuring? Wat gaat u doen, de bekeuring gewoon betalen of de bekeuring aanvechten?

 

3. Suggesties
Ook kunt u suggesties aandragen voor verbeteringen. Op allerlei punten zijn verbeteringen mogelijk. Voor het Noorderplantsoen heeft de Vereniging een wandelroute voorgesteld. Ook op andere plaatsen zijn wandelroutes mogelijk. Misschien zijn er ook hele stukken park of plantsoen, die naar uw mening vrij gegeven kunnen worden voor het los lopen van honden. Schrijf er over en ga er met elkaar over in gesprek.

 

4. Vragen

Hier kunt u vragen stellen over het hondenbeleid of over de Vereniging Hondvriendelijk Groningen

                A l l e   m e n i n g e n  z i j n  w e l k o m  ! ! !


Ons enige verzoek is dat u op een beschaafde manier reageert.

Wanneer u een reactie opstuurt, wordt deze niet meteen geplaatst, maar ter beoordeling voorgelegd aan de webmaster. U krijgt een mail met: "Uw reactie is in afwachting van moderatie". In de meeste gevallen wordt de reactie binnen enkele dagen geplaatst. In een enkel geval zal de webmaster u vragen uw reactie enigszins aan te passen.

>>> Klik hier om naar de weblog te gaan

 Vereniging Hondvriendelijk Groningen
- voor een beter hondenbeleid-